Sáňky Boby

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Aktuality Veletrh FOR TOYS 2011

Veletrh FOR TOYS 2011

 

Vystavovali jsme na veletrhu For Toys 2011 ve dnech 29.09. až 02.10.2011 v Praze na výstavišti PVA Letňany.

Z naší nabídky bylo prezentováno zejména zboží na sníh - sáňky a boby od KHW. Zákazníci mohli však vidět i další vzorky z našeho sortimentu.

Snow Future, Snow Shuttle Comfort, Snow Baby Dream a další výrobky pro jízdu na sněhu jsou dnes už známé mezi veřejností. Výrobky od firmy KHW mají díky svým špičkovým parametrům jedinečné postavení na trhu. 


For_Toys_2011_11

 

K vidění a objednání byl průřez nabídkou naší společnosti.

Návštěvníci stánku mohli osahat všechny výrobky, u řady z nich také vyzkoušet, jak se na nich sedí. Toho využily zejména děti a tak si rodiče mohli alespoň na chvíli odpočinout, protože ratolesti měly zábavu.

Žádaným vzorkem byla u dětské části dvě vozítka PlasmaCar, která byla v neustálé permanenci. Jezdilo se po celé hale a občas se nevědělo, kam a s kým vozítko zmizelo. 

For_Toys_2011_55

Náš stánek byl trvale v obležení zájemců o sáňky a boby, o vozítka PlasmaCar, o podvodní skútry Bladefish a další zboží z naší nabídky.

Děkujeme všem návštěvníkům našeho stánku za zájem a všem novým majitelům našich výrobků děkujeme za jejich zakoupení a přejeme jim hodně zdraví a také zábavy při jejich používání.

For_Toys_2011_66